Friday, March 9, 2012

1 year oledi


Esok Hannah genap setahun. HAPPY 1ST BIRTHDAY HANNAH. Nanti dah besar2 jangan tanya naper Mama tak buat birthday party untuk Hannah. Mama jadikan tradisi 1st birthday anak2 Mama kita akan gi Bithday Holiday. Sebabnya kalau buat party pon Hannah kecik lagi. Tak paham erti birthday party lagi. huhuhu..

Kalau dulu mama kakak Piyah kami gi Genting je. Padahal plan asal nk ke PD. Tapi tak jadi. Kali ni kita jalan jauh skit. Kita akan ke Melaka esok. Semoga selamat perjalanan kita pergi dan pulang. InsyaAllah kali ni lagi meriah sebab semua ahli keluarga dapat join.

Bersyukur atas rezeki biz kek Mama, dapat Mama arrange birthday trip kali ni. Alhamdulillah.. lagipon dah lama sgt pon tak gi holiday kan. Kire sekali harung la.

Tahun ni Mama sambut sekali birthday kakak Piyah sekali dgn birthday Hannah. Jimat duit mama. huhuhu..Jangan risau, insyaAllah next year kalau ada rezeki Mama arrange birthday party untuk anak2 Mama.



Setahun yg lalu

2 comments:

ladyfisz said...

Happy Birthday Hannah! nak sampai birthday diorg ni time tu la tak sihat, meragam semua ada kan.

Nida Mohd said...

Happy 1st birthday Hannah..moga jadi anak yg solehah buat keluarga..